Jasper 1.1

Profiel

Ik ben een logistieke en supply chain professional met meer dan 20 jaar hands-on ervaring in sales en operations binnen diverse industrieën. Ik heb een passie voor het nakomen van de klantbelofte en houd daarbij het financiële resultaat scherp in het oog. Ik blijf met beide benen op de grond en bereik graag doelen door samen te werken met anderen. Ik ben nieuwsgierig en stel op constructieve wijze vragen bij de huidige manier van werken. Ik hanteer een analytische benadering en kom met creatieve oplossingen. Ik bied structuur in complexe situaties en wijs anderen de weg indien nodig.

Belangrijkste kennis- en expertisegebieden:

  • Advisering, training, project- en interim management
  • Business-to-business omgeving
  • Internationale supply chains en logistiek management
  • Transport- en logistieke dienstverlening
  • Denken ‘van buiten naar binnen’ en de klant centraal stellen
  • Klantgericht verkopen van complexe oplossingen
  • Afstemmen van structuren, processen en cultuur om klantbeloftes na te komen
  • Elimineren van activiteiten die geen waarde toevoegen aan de klant
  • Optimalisatie en kostenreductie in logistieke ketens
  • Talentontwikkeling

Contact

Jasper Verburg

SOLIDIFY Training & Consulting
Alberdingk Thijmlaan 11
2106 EG Heemstede
Nederland

KvK 70456275

Organisaties die eerder met mij gewerkt hebben zijn onder meer:

Wat anderen over mij zeggen:

Smiley EXTRA GROOT

Jasper is belangrijk geweest om klantgerichtheid en innovatie binnen onze oplossingen te brengen. De focus lag op het goed begrijpen van de supply chains van onze klanten en het identificeren van mogelijkheden tot leveren van toegevoegde waarde. Tegelijkertijd heeft Jasper een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en implementatie van ons verkoopproces. Hij zorgde daarbij voor structuur en inzicht in de complexe oplossingen die we ontwikkelen voor onze klanten.
Chris Lemon – Global Head of Supply Chain Development bij Damco

Smiley EXTRA GROOT

Bedrijven moeten bepalen hoe ze het beste kunnen zijn in hun industrie, hoe een aantrekkelijke klantervaring te realiseren, en hoe toekomstige waardeproposities te ontwikkelen… terwijl ze ook hun huidige doelen blijven halen. Als lid van de training academy, heeft Jasper ons succesvol geholpen met zowel het ontwikkelen van value-selling trainingen, als het ondersteunen van programma’s voor  talentontwkkeling. Deze hebben huidige en onze toekomstige business leaders en klantenteams geholpen met deze uitdagingen.
Alison C. – Global Head of Sales bij Damco

Smiley EXTRA GROOT

We bedanken Jasper voor zijn bijdrage aan Noatum Logistics. Het hele team vond het erg nuttig, vooral omdat we nu werken aan de transformatie van onze diensten en comerciële focus. Een erg goede combinatie van technische kennis en strategisch denken over klantgerichtheid. We kijken er naar uit om met Jasper te werken in volgende sessies.
Rafael Torres – Managing Director bij Noatum Logistics

Smiley EXTRA GROOT

Jasper inspireert iedereen om zich heen. Ik ben oprecht blij dat ik training van Jasper heb gehad. Ik zorg ervoor dat ik sommige van de waardevolle ervaringen en tips steeds blijf gebruiken.
Batool Iqbal  – Regional Program Manager bij Maersk